Schokkershaven 30, 3331MN, Zwijndrecht
+31641321339
info@dss-onderhoudsbedrijf.nl
KVK 77195280
BTW-ID: NL003161499B77
BTW-nummer: 207872120B02

Behangen

Uw woning of bedrijfspand laten behangen?

DSS-onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote- als kleine behangersklussen. Iedere behangklus die wij aannemen is voor ons een nieuwe uitdaging.

Het perfecte behang gevonden alleen nog op zoek naar een ervaren behanger.  Want behangen is toch een vak apart. Helemaal als het gaat om patronen of fotobehang. Dan bent u bij DSS-Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Of het nu om patronen gaat, fotobehang voor thuis of op de zaak,  glasweefselbehang, vliesbehang, papierbehang of duplexbehang alle soorten behang plaatsen wij.

Strakke en egale wanden
Onze klanten willen vaak graag weten of ze naden zien of oneffenheden? Na het aanbrengen van het renovlies behang zullen alle naden afgekit worden en alle oneffenheden worden weggewerkt. Het materiaal is een stuk dikker dan normaal behang en daardoor ontzettend duurzaam en slijtvast.

Renovlies behang nieuwbouw woning
U heeft een nieuwbouw woning waarvan de wanden behangklaar zijn opgeleverd? U wilt het liefst hele strakke gestucte muren, maar bent bang dat de woning nog werkt waardoor er krimpscheuren kunnen ontstaan. Dan is glasvezelbehang de ideale oplossing.

Verschil tussen Glasvezel behang en Renovlies behang
Onze voorkeur heeft renovlies, dit is een soort papier dat milieu vriendelijk is. Renovlies dat werkt bijna net zoals behang en wordt op de muur geplakt. Het is een laagje voor de muur waardoor oneffen heden en scheuren niet zichtbaar zijn. Glasvezel is een groot vlak wat opgebouwd is uit verschillende vezels en vibers en deze kan geleverd worden in verschillende structuren.

Glasvezelbehang wordt op de muur geplakt en vormt vervolgens een geheel met de muur. Hierdoor zijn scheuren en oneffenheden sneller zichtbaar door het behang heen. Daarom gaat onze voorkeur uit naar Renovlies behang, zeker voor nieuwbouw woningen. Heeft u onze pakketten al gezien? Als u drie verschillende werkzaamheden afneemt krijgt u 10% korting van ons.

Dan het financiƫle voordeel, wat zeker niet onbelangrijk is. Gemiddeld kan renovlies behang tot wel 20 to 30% goedkoper worden aangebracht dan stucwerk. De kosten van renovlies per m2 liggen een stuk lager. Dat is natuurlijk een welkome besparing.

Heeft u eventueel vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden neem dan contact met ons op.