Schokkershaven 30, 3331MN, Zwijndrecht
+31641321339
info@dss-onderhoudsbedrijf.nl
KVK 77195280
BTW-ID: NL003161499B77
BTW-nummer: 207872120B02

Garanties

Voor werkzaamheden van vakkundige en gespecialiseerde klasse bent u bij DSS-onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. DSS-onderhoudsbedrijf heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het uitvoeren van, uiteenlopende schilder en stucwerkzaamheden.

Voor gedegen advies over de mogelijkheden van onze werkzaamheden met betrekking tot schilder, stuke en spuitwerkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven vrijblijvende aanbevelingen voor de werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf.

Dit kan voor u van grote betekenis zijn voor de oriëntatie van uw beoogde werkzaamheden. Kwaliteit in werkzaamheden U bent natuurlijk verzekerd dat alle werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn. Dit is een garantie die wij kunnen doen, aangezien wij in het verleden al onze opdrachten tot volle tevredenheid hebben weten te verwezenlijken. Duidelijke prijs afspraken Ons bedrijf hanteert altijd duidelijke prijsafspraken.

Dit verschaft beide partijen van helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Zo weten wij beide vanaf stap één precies wat er dient te gebeuren en wat het kostenplaatje hiervoor is.

Eerlijk en efficiënt. Professioneel personeel Om alle werkzaamheden de kwaliteitsgarantie mee te kunnen geven waar ons bedrijf voor staat hebben wij uitsluitend professioneel personeel in dienst, waardoor het niveau van de televeren werkzaamheden zijn gewaarborgd.

Door het volgen van diverse doelgerichte trainingen blijven zij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Zij kunnen deze kennis vervolgens toepassen, zodat uw opdracht geheel conform de laatste normen en technieken wordt gerealiseerd.

Heeft u eventueel vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden neem dan contact met ons op.