Schokkershaven 30, 3331MN, Zwijndrecht
+31641321339
info@dss-onderhoudsbedrijf.nl
KVK 77195280
BTW-ID: NL003161499B77
BTW-nummer: 207872120B02

Schilderwerk winter

Schilderen in de Winter, heeft ook voordelen. !

Is het niet gelukt om uw woning in de zomer van een welverdiende schilderbeurt te voorzien, dan bestaat er ook nog de kans om dit te laten doen door de winterschilder. Wij van DSS-Onderhoudsbedrijf kunnen uw voorzien van informatie en tips, en uw schilderwerk ook

in de wintermaanden uit handen nemen en uitvoeren.
Het inzetten van de winterschilder kan in sommige gevallen voordeliger zijn. Echter, ook het schilderen van de buitenzijde van uw woning kan prima bij winterse temperaturen plaatsvinden en heeft ook nog eens heel veel voordelen!

Wanneer werkt de winterschilder?
Het schilderwerk van de winterschilder is niet gebonden aan één seizoen. Het is vooral afhankelijk van de ondergrond. Een droge ondergrond is namelijk erg belangrijk, omdat de verf dan goed hecht. Bij binnen schilderwerk is dit geen probleem.

Wanneer we buiten aan het werk zijn is dit wel erg belangrijk. Met 4-seizoenen verf is het mogelijk om zelfs bij vorst een goede hechtkwaliteit te bieden. Onze schilders staan niet alleen in de lente en de zomer voor u klaar, maar het gehele jaar door.

Snel aan de slag
De meeste mensen laten hun schilderwerk in de zomer uitvoeren, waardoor de schilder in de winter meer tijd heeft. De winterschilder kan dus meestal sneller bij u aan de slag.

Genieten in de zomer
In de zomer lekker van uw tuin genieten? Wanneer het schilderwerk in de winter is uitgevoerd heeft u in de zomer geen last van stellages in uw tuin. Schilderen in de winter betekent dus genieten in de zomer!

Waarom uw huis of gebouw schilderen in de winter?
De schilders van DSS-Onderhoudsbedrijf hebben ervaring met het werken onder verschillende weersomstandigheden, dagelijks meten zij in de wintermaanden de buiten temperatuur en de luchtvochtigheid. Aan de hand van deze bevindingen zal materiaal worden gekozen om zo optimaal en goed mogelijk het schilderwerk uit te voeren.

Zo kunnen we u ook in de winter vakwerk garanderen.