Schokkershaven 30, 3331MN, Zwijndrecht
+31641321339
info@dss-onderhoudsbedrijf.nl
KVK 77195280
BTW-ID: NL003161499B77
BTW-nummer: 207872120B02

Onderhoudsschilder

Het is van groot belang om uw schilderwerk goed te onderhouden. Achterstallig onderhoud van uw schilderwerk kan leiden tot dure en lastig te verhelpen problemen aan uw houtwerk. U moet hierbij denken aan kozijn rot en loszittende ramen. Bovendien ziet slecht onderhouden schilderwerk er niet aantrekkelijk uit en vermindert dit de uitstraling van uw pand of woning.

Is uw woning of pand aan onderhoud toe en bent u op zoek naar een geschikte partij die dit schilderwerk kan uitvoeren? Kies dan voor DSS-onderhoudsbedrijf, gespecialiseerde onderhoudsschilder.

Wat doet een onderhoudsschilder precies?
Een onderhoudsschilder onderhoud uw schilderwerk en houdt op deze manier uw schilderwerk in optimale conditie en zorgt ervoor dat dit ook zo blijft. Als onderhoudsschilder verstaan wij het volgende onder onderhoud: het in topconditie brengen van een pand.

Hierbij komt veel meer kijken dan de meeste mensen denken. Als onderhoudsschilder weet DSS-onderhoudsbedrijf feilloos wat en hoe dit moet gebeuren wanneer het schilderwerk klaar is, betekent dit niet dat uw pand helemaal klaar is.

Tips van de onderhoudsschilder.
Het goed bijhouden van uw pand en regelmatig de onderhoudsschilder langs laten komen, verhoogt de esthetische waarde van uw woning of pand. Dit zorgt weer voor langdurig gebruiksplezier.

Om u zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van uw onderhoudsschildersbeurt, is het van belang de volgende zaken in ogenschouw te nemen, ook als u zelf aan de slag gaat!

  • Zorg altijd voor een glad geschuurde ondergrond;
  • Verflagen die nog prima zijn, kunt u reinigen met een ammoniak en licht opschuren;
  • Verouderde verflagen kunt u afkrabben of schuren;
  • Gebruik nooit plamuur bij buitenschilderwerk. Plamuur trekt vocht aan. Dit heeft een negatieve invloed op de levensduur van het schilderwerk;
  • Zorg ervoor dat liggende delen die veelal in zonlicht staan, een extra laag verf meekrijgen.