Schokkershaven 30, 3331MN, Zwijndrecht
+31641321339
info@dss-onderhoudsbedrijf.nl
KVK 77195280
BTW-ID: NL003161499B77
BTW-nummer: 207872120B02

Schilderwerk binnen

Een nieuwe verflaag doet doorgaans wonderen en veranderd in uw interieur in zijn geheel, maar ook het leef gevoel. Juist hierdoor heeft het leveren van kwaliteit de hoogste prioriteit bij van DSS-onderhoudsbedrijf.

Dat DSS-onderhoudsbedrijf extra zorg besteedt aan uw schilderwerk, of het nu aan de wanden, ramen, kozijnen of deuren in uw woon- of werkruimten, staat buitenkijf, DSS-onderhoudsbedrijf is niet voor niets een gecertificeerd en professioneel schildersbedrijf waarbij techniek als het esthetische aspect van het schilderwerk van het grootste belang zijn.

DSS-onderhoudsbedrijf bepaald niet de kleuren, de klant is altijd koning, maar mocht u om advies gelegen zijn met betrekking tot kleurencombinaties stel gerust de vraag en wij kunnen u hierin adviseren.

DSS-onderhoudsbedrijf besteedt veel zorg aan duurzaamheid en gebruik van milieu vriendelijke producten, maar ook aan de duurzaamheid en algemene staat van uw woning. Wij controleren dan ook altijd de onderstaande punten:

  • Vocht- en constructieproblemen
  • Welk verfsysteem er aangebracht zijn, en daardoor moet worden op de te behandelen onderdelen
  • Of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie zijn
  • Of er geen openstaande verbindingen zijn

Het esthetische aspect

Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Maar bij elke klant letten wij altijd op drie belangrijke punten:

  • Welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
  • De glansgraad (mat/zijdeglans//hoogglans)
  • De afwerking. Moet alles mooi strak of juist een structuur (bijvoorbeeld door het gebruik van Kwarts structuurverf)

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd.

Oplosmiddelarme verven

Sinds 1 januari 2000 is een wetsverandering doorgevoerd, waarin is vastgelegd dat er bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen.

Naast het gebruik van muurverven kunt u voor wandafwerkingen uiteraard ook kiezen voor behang, glasweefsel, spuit- en stucwerk, marmer-houtimitaties en andere decoratieve afwerkingen.

Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont etc. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

ijn er andere werkzaamheden waar wij u bij kunnen helpen, vraag dit dan gerust misschien kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn.

Wij helpen u graag. Voor eventuele vragen belt u naar +31641321339. Heeft u liever contact via de mail? Laat dan een bericht achter doormiddel van ons contacten formulier.